Oléron. Met uitzicht op de Atlantische Oceaan, traditionele camping

Met uitzicht op de Atlantische Oceaan, 100 meter van het fijn zandstrand van de baai La Perroche vindt u het plezier terug van een echt traditionele camping zonder stacaravans of chalets in een gezellige familiesfeer. Wij garanderen u een rustige en ontspannen vakantie, zonder nachtelijke animaties…

Wij kijken ernaar uit u van 1 juni tot 15 september te verwelkomen op ons terrein van 1,5 ha met 100 halfschaduw of zonnige staanplaatsen op gras en afgeschermd door hagen.

 

Ons sanitair is van alle gemakken voorzien, ruime cabines uitgerust met een douche en wastafel, sanitair voor gehandicapten en 2 badkamers voor baby's. Onderhoud en hygiëne van deze ruimten is één van onze prioriteiten. U heeft de mogelijkheid een gezinsbadkamer te huren. Een servicepunt voor het legen van de tanks is beschikbaar voor de campers. 

Voor campers is een rioolaansluiting beschikbaar. Op onze camping is een kruidenierswinkel geopend en de dichtstbijzijnde winkels liggen op 2,5 km afstand.

Onze vestiging is toegankelijk voor mindervaliden bevinden zich op 2,5 km afstand. Speelplaatsen voor kinderen, jeu-de-bouleterrein, pingpong, WIFI-vergaderruimte en restaurant vlakbij staan eveneens tot uw beschikking. 

Openingstijden receptie:

8.00-12.30 uur en 16.00-19.30 uur

Buiten deze tijden kunt u de bewaker altijd bereiken op

+33 (0)6 13 50 35 23

Keuze genoeg aan recreatie in de buurt: vissen, watersporten, watercomplex, manege, tennisbaan, golfbaan, fietspaden…